Pitanja čitatelja: Zašto ne vjerujete da NASA leti svemirom?

Pitanja čitatelja: Zašto ne vjerujete da NASA leti svemirom?

Pitanje čitatelja: Zašto ne vjerujete da NASA leti svemirom u letjelicama kojih ima na svim stranicama na internetu?

Odgovor: Naša “galaksija” navodno juri “svemirom” preko 2.000.000 km/h, “sunčev sustav” se navodno vrti oko centra “galaksije” preko 800.000 km/h, dok zemlja navodno kruži oko sunca preko 100.000 km/h. Sve je relativno pa to ne osjećamo? Ukupno se krećemo 853 km/s? Kako onda kad se NASA letjelica nađe u vakumu “svemira” zauvijek ne odjure Zemlja, Mjesec i sve ostalo brzinom od preko 3.000.000 km/h? Znači da NASA letjelice ne može nikada više da stigne Zemlju, mjesec itd… Razmišljajte svojom glavom a ne lažnim informacijama.
Nema normalnog dokaza (vidi link) da smo “gravitacijom” privučeni na loptu koja juri “svemirom”. U našoj stvarnosti gore i dolje su apsolutni pojmovi, svjetla na nebu kruže iznad ravne nepokretne zemlje, a sve šta imamo su NASA crtići i uvjerenje da bi netko to već otkrio. Otkriveno je ali nije bilo na TV 🙂
Svatko može sam provjeriti jer lako je izračunati koliko bi nešto na moru trebalo biti nevidljivo da je Zemlja lopta. To je samo jedan od normalnih dokaza da je zemlja ravna (vidi youtube npr Eric Dubay). Netko bi već to primijetio? Nije bilo na TV?

 

Share

Ostavite svoj komentar koji će nam služiti za povratnu informaciju o ovoj temi. Hvala.

komentara

Pitanja čitatelja