5 mjesto na WEB TOP 100 e-NOVATION AWARD 2007. godine

HTeam je grupacija pod kojom je i grupa Web HTeam koja se bavi web dizajnom, razvojem i realizacijom poslovnih web programa i web stranica, prilagođenih željama i potrebama naručitelja te potrebama njihovih korisnika.

Ideja je rođena još davne 1998 godine, gdje smo nakon raznih projekata osvojili 5 mjesto na WEB TOP 100 e-NOVATION AWARD 2007. godine od preko 1000 natjecatelja sa projektom EuroBlic.info kojeg je vodio Darko Pucola Marijanović. Tako da je to naša garancija za budući rad na inovativnom planu. Sada smo uveli prvi izradu web stranica za par eura i za par minuta puštene u internet prostor. Zvuči nemoguće, zato nas kontaktirajte i provjerite.

Osnovna djelatnost tvrtke je web dizajn, razvoj i realizacija poslovnih web aplikacija, savjetovanje, razvoj internet stranica s web dizajnom te internet marketing.

Konstantno napredujemo i unapređujemo naša rješenja sukladno trendovima i najnovijim dostignućima u razvoju web tehnologija, dizajna i marketinga. Bogato iskustvo i znanje pretačemo u inovativne ideje i razvoj novih rješenja s ciljem postizanja najboljih rezultata koji će Vaše poslovanje učiniti uspješnijim i postaviti Vas ispred konkurencije.

Tehnologije su se mijenjale, stasale su nove djelatnosti i industrije pogotovo u svijetu oglašavanja. U međuvremenu su se pojavili i neki novi lideri u pružanja usluga na Internetu na globalnoj razini.

Stvorena je cijela industrija Optimizacije za Pretraživače (Search Engine Marketing – SEO). Otverene su nove mogućnosti oglašavanja preko društvenih mreža (Social Networking) kao što su npr. Facebook, MySpace, LinkedIn. Zato Vam je sada pravo vrijeme da imate svoju web stranicu sa ugrađenim gumbovima za šeranje po navedenim društvenim mrežama. 100% efikasan način privlačenja klijenata. Informirajte se odmah.

Share

Ostavite svoj komentar koji će nam služiti za povratnu informaciju o ovoj temi. Hvala.

komentara

Inovacije Novosti Ostalo