Web design

POSEBNA PONUDA: Hosting + poddomena + web stranica

Sve u jednom – web kreator, profesionalni hosting, poddomena, e-mail adrese i još mnogo toga integrisano u jednu uslugu. Cijene već od 10 KM mjesečno.

 

Samostalno uređivanje

Uz moderan sistem i opcije za uređivanje svih elemenata, bez potrebe za tehničkim znanjem, na jednostavan i zabavan način uređujete svoju stranicu.

24h profesionalna podrška

Ljubazna i profesionalna korisnička podrška Vam je dostupna 24 sata dnevno, 7 dana u sedmici i 365 dana u godini. Mi smo tu za Vas.

Web dizajn

Dosadašnje nam je iskustvo pokazalo da je svakom klijentu najvažnije da proces izrade web stranica, kao i pripremna faza, budu maksimalno jednostavni, razumljivi i transparentni, bez obzira na složenost projekta.

Zbog toga u početku detaljno analiziramo Vaše potrebe, razradimo ponudu, odredimo financijsku konstrukciju i podijelimo zadatke.

Vaš zadatak je da nam osigurate upute i materijale potrebne za kvalitetnu izradu web stranice (logotip, tekstove, fotografije), a naš zadatak je idejno rješenje stranice i njezina izrada.

Kako smo svjesni da se možda prvi put susrećete sa procesom web dizajna i izrade web stranice i aplikacije pružamo Vam mogućnost da s Vama održimo besplatni projektni sastanak  na kojem ćemo Vam dati sve upute o pripremi materijala (ili projektne dokumentacije) kao i potrebne upute oko dizajna.

Ideje za izradu privlačne
naslovnice web stranice

Vas molimo da za ovaj projektni sastanak pripremite sljedeće:

 • Jasan cilj
 • Sadržaj web stranice
 • Ciljanu populaciju odnosno publiku kojoj se obraćate (tzv. usere)
 • Potrebne funkcionalnosti web stranice i aplikacije
 • Sva potencijalna pitanja oko procesa ili bilo kojeg područja iz ponude
 • Vaše želje i prijedloge oko dizajna s potencijalnim primjerima web stranica koje smatrate referentnima iz bilo kojeg razloga

 

Dizajn

Za ovaj dio bit će nam potrebne upute, ili u slučaju da krećete u formiranje vizualnog identiteta, vaše preferencije vezane uz boje, smjernice za logotip i općenito primjeri ili želje vezane uz vizualni identitet koji želite stvoriti.

Veliki dio vezan uz dizajn web stranice danas, osim vaših želja, mora biti usmjeren na praćenje standarda koji će zadovoljiti kompatibilnost na različitim uređajima, standarde upotrebljivosti i korisničkog iskustva, ukratko rečeno kompletnu funkcionalnost web stranice.

Danas, u eri različitih rezolucija, više nego ikad treba voditi računa o tome da korisnici lako i sa užitkom dolaze do sadržaja koji su im zanimljivi odnosno do onoga zbog čega su i došli do vaših web stranica.

Materijali i priprema za izradu web stranice:

Materijali koji se pripremaju za izradu web stranice danas nisu toliko ključni kako se stranice uglavnom rade koristeći CMS koji vama omogućava samostalno ‘punjenje’ sadržajem.

Nama u startu trebaju smjernice i osnovni materijali na kojima ćemo ‘graditi’ dizajn, a sve ostalo će biti potrebno vama kad stranicu počnete puniti putem CMS sučelja.

Ukoliko se pak radi o kompeksnijem projektu potput servisa ili portala, potrebna će nam biti kompletna projektna dokumentacija. Ukoliko s tim imate poteškoća, tu smo da vas savjetujemo u izradi ili da za vas izradimo projektnu dokumentaciju.

Za kompletiranje web stranice trebat će vam:

 • tekstovi vezani uz pripadajuće stranice/ linkove zajedno s prijevodima ukoliko je stranica višejezična
 • fotografije u odgovarajućem formatu (jpeg, gif)
 • pdf dokumenti i svi ostali materijali koje naručitelj želi postaviti na stranicu

 

 “Otvorite” svoju internet trgovinu

Neki od naših zadataka:

 • registracija domene (*.ba, *.com, *.net, *.org, *.biz, itd.) i smještaj stranica – proces registracije obavljamo umjesto Vas ako odlučite svoje stranice smjestiti na naš server
 • idejna rješenja web stranica – nakon sastanka i dogovora šaljemo Vam naš prijedlog rješenja web stranice (dizajn) koji dorađujemo do konačne potvrde s Vaše strane
 • izrada web stranica – pri izradi pratimo trendove i vodimo računa o pravilnom prikazu web stranica u svim preglednicima i na svim uređajima

 

Ostale usluge vezane uz izradu web stranica:

 Kako trajno poboljšati poziciju na tražilicama

 • održavanje web stranica – promjene, dopune, sitne ispravke u aplikacijama i sve što Vašu stranicu i aplikaciju održava živom i suvremenom
 • uređivanje tekstova – ukoliko imate problem sa prilagodbom tekstova za web i pretraživače, spremni smo napraviti potrebne prilagodbe
 • savjetovanje – pri izradi web stranica, servisa ili portala često Vam je potrebna neka vrsta usmjerenja ili savjetovanja, ponekad i vođenja kroz proces
 • obrada fotografija – spremni smo obraditi Vaše fotografije za upotrebu na web stranicama

Za cijene naših ostalih usluga budite nas slobodni kontaktirati.

Cijene

Lite Web stranice za 5 € mjesečno, 10 € mjesečno,gdje nemate pristup hostingu vec samo sucelju za izmjenu podataka na stranici i sa pod domenom tipa www.vašeime.hteam.org

Clasic Web stranice 75 € KM godišnje + 50 € jednokratno, paketi po dogovoru. U cijenu je uračunat osnovni hosting paket, domena po želji tipa www.vašeime.com /.info/.org /.biz/ itd. U Clasic paketu imate potpunu kontrolu nad svojim hostingom i stranicom.

Premda nismo skloni formiranju fiksnih cijena, jer je svaka web stranica potpuno specifična, kao i svaki klijent, znamo i da je jedno od prvih i najvažnijih pitanja upravo sama investicija.

Zbog toga saznajte okvirne cijene izrada internet stranice .

Share