ISTINA ILI LAŽ: USPIO JE, DAVOR ROSTUHAR POSTAO PRVI HRVAT KOJI JE PJEŠKE OSVOJIO JUŽNI POL!

ISTINA ILI LAŽ: USPIO JE, DAVOR ROSTUHAR POSTAO PRVI HRVAT KOJI JE PJEŠKE OSVOJIO JUŽNI POL!

U srijedu, 17. siječnja u 19:00 sati po hrvatskom vremenu, Davor Rostuhar uspješno je završio prvu hrvatsku ekspediciju na Južni pol! Tako kažu. A gdje je to stigao? U centar Antarktike sigurno nije. I ovaj Davor je zavedena osoba od strane onih koji se muče da sačuvaju tajnu oblika Zemlje. Antarktika je zabranjena za slobodna kretanja i čuva najveću tajnu o obliku Zemlje i sakrivene svijetove iza.

Zatim mediji kažu: Ekspedicija je trajala 47 dana tijekom kojih je Davor sam, hodajući na skijama, bez dostave hrane i pomoći vjetra, pasa i sl. prešao 1163 km (ukupan uspon 2800 m) od ruba Antarktike do Južnog pola, i time postao prvi Hrvat te 21. osoba u svijetu koja je to uspjela.  Sve što mu je potrebno za život (šator, hrana, oprema i sl.) vukao je u sledu koji je na početku ekspedicije težio 135 kg. Dnevno je hodao između 10 i 12 h te prelazio u prosjeku 25 km dnevno. Imao je ukupno tri dana pauze. Temperature su bile između -15 i -27, uz windchill (osjećaj hladnoće) čak do -50.

Ok možda će mnogi ovu laž progutati, ali je imao tim cca 10 do čak 50 ljudi koji su ga snimali, fotografisali, logistika, prijevoz, liječnici, vodiči koji su ga vodili po strogo određenoj putanji. Putanje su stvorene od strane zemalja koje su potpisale da nitko ne smije istrazivati niti koristiti Antarktiku osim uz nadzor. Na kraju je imao vremena da i knjige čita kao da se odmara na Havajima.

Zamislite kako je snimao iz zraka ovako precizne i lijepe fotografije, pa zar nije bio sam i sa osnovnom opremom za preživjeti.

Zatim je ova mala kućica postavljena da se prikaze da i tu imaju javni WC , tj ljude koji ga koriste kao i zastava koja mora da pokaže dominaciju nad drugim zemljama. A otkuda vreća sa smećom u snijegu.

Da li ste ikada vidjeli kompas koji pokazuje jug i da radi na samom jugu. Ako je jug magnetni pol, logicno da će da kazaljka pokazuje jug jer je juzni pol na samom jugu dominantniji, isto kao na sjevernoj zamišljenoj polulopti sjever.

Pazite dalje, radio mu je i GPS ;).

A Zatim izjava:

Davor putem nije imao nikakvih problema. Trenutno se osjeća fantastično i veseli se što će uskoro pojesti pizzu i stati pod topli tuš. U Hrvatsku će se vratiti krajem siječnja.

– Presretan sam jer sam samom sebi dokazao da je moguće ostvariti snove. Postavio sam si ambiciozan cilj i putem do ostvarenja htio dokazati da se uz puno rada, vjere, truda i predanosti može ostvariti što god poželiš. Nadam se da će ova moja priča motivirati i druge ljude, kao što su drugi motivirali mene. Slijedite svoje snove. Moguće je!, rekao je Rostuhar.

Jeste sve je moguće ukoliko imaš odobrenje, zakletvu na šutnji i radiš za agencije koje lažu narod za novac.

E sada pitanje za sve Vas, kako znate da je bio na Antarktiku, da li ste vidjeli i jedan dokaz. A da nije bio na Artiku?

Ne, ovo je sve farsa i snimljen materijal da se skrene pažnja sa pokreta Ravna Zemlja koja je dovela do vrhunca otkrivanja oblika Zemlje i prevare nad čovječanstvom.

Istražujte, pratite, otkrivajte. Vidjet ćete da je sve laž da vas ubijede  da je Zemlja lopta i ako vi vidite sasvim drugačije. Vodu vidite izravnatu, Sunce nebi mogli vidjeti milijardama udaljeno.

Da vrijeme je…

Share

Ostavite svoj komentar koji će nam služiti za povratnu informaciju o ovoj temi. Hvala.

komentara

Pisma čitatelja