Servis i dijagnostika

Obavljamo brzu dijagnostiku, mijenjamo neispravne komponente, čistimo računalo od virusa i prašine te vršimo optimizaciju.

Računalo možete donijeti u našu poslovnicu ili ga naši djelatnici preuzimaju i vraćaju na Vašu adresu. Kod manjih kvarova popravak se može izvršiti i kod Vas.

Cijene naših usluga PC servisa najpovoljnije su u gradu Zadru i Zadarskoj županiji, a sve usluge servisa računala obavljamo u najkraćem mogućem roku.

Za brz, siguran i kvalitetan servis, kontaktirajte SISTEM SERVIS!

Dijagnostika kvara
Servis desktop i laptop računala
Optimiziranje rada računala
Instalacija i reinstalacija operativnih sustava Windows
Instalacije programa
Podešavanje pristupa Internetu
Uklanjanje virusa i malwarea
Pohrana podataka (backup)

Pisača
Naponske zaštite (UPS)
Projektora
LCD monitora i TV-a
Audio opreme

Servis kućanskih aparata

Iskustvo u popravku i održavanju svih vrsta kućanskih aparata garancija su da će i Vaši: štednjak, grejalice, fenovi i drugi kućanski sa grijačima aparati biti servisirani u najkraćem roku po vrlo povoljnim uvjetima.

Servisiramo sve vrste kućanskih aparata raznih proizvođača, kao što su Končar, Gorenje, Bosch , Siemens , Miele , Smeg , Candy , BEKO, GERMANIA, Bauknecht, Elektrolux, Zannussi, AEG i dr.

Ukoliko se nalazite u našoj blizini (Mostar), doći ćemo do Vas i pogledati kvar na licu mjesta.

 

Servis elektro bicikla:

Servis i ugradnja bicikla na električni pogon. Prvi u BiH koji smo pokrenuli ovu vrstu servisa.

E-Bike u svakodnevnom životu

Doživite novi i jedinstveni doživljaj kretanja i slobode s našim biciklima E-Bike. Brzo mimoiđite zastoje u prometu, vozite se u ugodnom sjedalu kroz zelene krajolike ili pustolovine nasipima pri čemu ćete jedva osjetiti uzvišenja i vjetar iz suprotnog smjera.
E-Bike bicikli sve više dobivaju na popularnosti, posebice sada u doba klimatskih promjena kada raste ekološka svijest kod ljudi. Budući da ne koriste motorno gorivo i nemaju emisiju plinova E-Bike bicikli štede Vaše troškove osiguranja. Zbog velike fleksibilnosti E-Bike-om možete proći skućenim putevima i bez problema naći „mjesto za parkiranje“.

 

 

SVE VRSTE NADOGRADNJE AIRSOFT REPLIKA I SERVISIRANJE ISTIH

– Testiranje replike i preporuka za nadogradnju ili popravak


Za sve informacije nazovite nas na telefon ili mobitel.

Share