Kako radimo

Kako radimo?

Rad za nas predstavlja veselje i priliku da svojim kreacijama, znanjem i vještinama pomognemo klijentima i za njihove korisnike stvorimo željeno internetsko okruženje. Zadovoljni klijenti daju nam za pravo da budemo ponosni na to kako radimo.

Partnerski odnos
Naš glavni cilj je uspostaviti partnerski odnos s klijentom koji je osnova uspješne suradnje, temeljena na uzajamnom razumijevanju i poštovanju. Upravo u takvom okruženju nastaju najbolje kreacije i tehnička rješenja.

Realizacija projekta
Kod svakog projekta koji preuzmemo, maksimalnu pažnju posvećujemo koracima potrebnim za kreiranje vrhunske web stranice koje su u skladu s potrebama i očekivanjima korisnika i korporativnih komunikacija. U razvoju projekta naš tim surađuje s Vama kako bi zajednički kreirali rješenja koja će ostvariti Vaše vizije i poslovne ideje, podržati Vašu poslovnu kulturu i identitet te poboljšati Vašu komunikaciju i razvoj u mediju interneta i internetskih usluga.
Sve projekte realiziramo po uhodanoj proceduri koju smo razvili kroz vlastito iskustvo (tako da i sami možete biti u toku s našim radom), ali i koristeći iskustva i znanja kolega iz istog poslovnog okuženja.

Naši projekti realiziraju se u sljedećim glavnim koracima:

  • istraživanje, definiranje želja i potreba korisnika
  • definiranje idejnog rješenja
  • arhitektura weba (struktura sadržaja, funkcionalnosti…)
  • dizajn
  • konstrukcija stranica i programiranje
  • unos sadržaja i testiranje
  • inicijalna optimizacija web stranica
  • objava

Tijekom projekta zajednički prolazimo sve faze kako bi na kraju realizirali projekt prema Vašim potrebama i potrebama Vaših korisnika.

Web standardi i trendovi

Za ostvarenje dobrih rezultata potrebno je razumijevanje trendova i standarda. Internet rješenja napravljena prema web standardima kao što su XHTML, CSS, mapirani linkovi ili JavaScript osiguravaju nam da u budućnosti nema poteškoća s implementacijom novih rješenja i da uspješno rade na velikom broju web preglednika.
Poštivanje web standarda i praćenje trendova omogućava da Vaše web stranice budu dostupnije i upotrebljivije široj javnosti (većem broju korisnika) i u potpunosti funkcionalne u skladu sa svim promjenama koje se događaju na internetu.

Ključ u ruke

Ključ u ruke način je na koji realiziramo projekte. Potpuno zaokruženo i cjelovito rješenje predaje se klijentu na korištenje. Kao dodatak na to, cijelo vrijeme ostajemo uz klijenta i projekt kako bi osluškivali potrebe i želje te shodno tome unaprijedili postojeća rješenja.

Share