Predstavljanje modela Ravna Zemlja na poslovnom seminaru u BiH

Predstavljanje modela Ravna Zemlja na poslovnom seminaru u BiH

Prije nego pogledate za one tko nema knjigu ISTINA može je naručiti na ovom linku: https://www.facebook.com/istina2017/
Knjiga istina je priručnik da se ne raspravljate sa onima koji misle da je Zemlja okruga da mogu shvatiti osnovu kroz dijalog dva prijatelja opisana u knjizi.
____________________________________

Napokon je netko dozvolio da se na kratko predstavi model Ravne Zemlje na najvećem poslovnom seminaru u BiH, hotel Hollywoodu Ilidža. povijesni datum je bio 21.05.2017. godine gdje je naš istraživač Darko Marijnović uspio u samo 30 minuta predstaviti ovaj model, koji je jedina istina.

Zahvaljujemo se orgnizatorima seminara što su uvrstili i ovo predavanje, mozda ne bitno za njihove poslovne teme, ali je svrha bila kako i u poslovnom svijetu mnogi neće da vas saslušaju do kraja pa da odluče, tako je i u nauci ne žele saslušati o istini da je Zemlja ravna, nego odmah vas ismijavaju. A u biti sve osobe koje ne znaju saslušati do kraja bez obzira o čemu se radi , pa tek onda donijeti razuman sud su osobe koje ne znaju ništa sem pustih riječi sa wikipedije i školskih knjiga.

Koristite argumente ljudi koji su to praktično sve prošli, a ne samo teoretičare koji predaju u školama nešto što su i sami samo pročitali, bez praktičnih dokaza.

Koristite svoja čula, mozak, budite realni, istražujte, ne obraćajte pažnju na one koji vam podmeću noge, nego idite ravno do svog cilja.

Video ima par i grešaka a sa obzirom da je ovo prvo predaanje na ovako ozbiljnom skupu možda i u Europi, ovo je razbijanje barijere od javnog nastupa sa ovom temom.

Organizirajte svi u svojim mjestima slično predstavljanje istine i snimajte.

Pozdrav svim istomišljenicima.

________________________________________________
Facebook grupa Wheel of Life Flat Earth ► https://www.facebook.com/groups/38621…
Facebook stranica ► https://www.facebook.com/zemljajeravna/
Naručite knjigu “ISTINA o svijetu u kojem živimo ► https://www.facebook.com/istina2017/

x

Share

Ostavite svoj komentar koji će nam služiti za povratnu informaciju o ovoj temi. Hvala.

komentara

Flat Earth - Ravna Zemlja Nauka o površini zemlje