Otkriven veliki Zemaljski zid , veći od Kineskog!!! – Upozorenje građanima!

Otkriven veliki Zemaljski zid , veći od Kineskog!!! – Upozorenje građanima!

Ovako su naveli medije (kao AVAZ) da obaviještavaju o otkrivenom zidu:

Na Youtube kanalu objavljen je video koji bi mogao da pobije sve poznate naučne teorije o postanku ljudske civilizacije. Naime, na snimku se vidi misteriozni zid koji je daleko veći od Kineskog zida i najvećim djelom se nalazi ispod površine okeana.

“Svjetski zid” se proteže desetinama hiljada kilometara između dva pola, a na određenim rastojanjima postoji nešto što liči na kule, ili kapije.

Arheologiji nije do sada poznato da postoji ovo što otkriva Google Earth.

U videu se vide i koordinate, tako da misteriju možete istraživati i sami. Ovo je prvi put da neki medij iznosi ovaj podatak u javnost, a koji govori u prilog teorijama da je zemlja ravna ploča.

Pogledajte video i procjenite da li sve vrijeme vjerujemo u jednu veliku laž. AVAZ link vijesti

Zid za koji se zna je sve oko nas. Zid je veličine oko 9 metara pa i preko 30 metara, od ledene mase.

To ne smiju da snime, jer bi sva nauka o Zemlji pala u vodu. Isto tako, bilo bi potrebno dokazati da navigacijska oprema u avionu omogućuje takav let, bez ikakvih skretanja s putanje. Sve dublje prema jugu je beskonačna ledena površina. Proučavajte, i vidjet ćete da je ledeni zid sve oko nas, i da je Zemlja potpuno ravna. Neke od bezbroj fotografija koje prikazuju ledeni zid, i mapa ravne zemlje da shvatite šta je to Antarktika.

 

Share

Ostavite svoj komentar koji će nam služiti za povratnu informaciju o ovoj temi. Hvala.

komentara

Flat Earth - Ravna Zemlja Nauka o površini zemlje